Bio-communicatie lichaam scan verbeter je gezondheid en wellness Bio-communicatie wellness scan gezondheid body scan

Bio-Communicatie Wellness Scan

Heb jij fysieke en/of emotionele klachten of wil je preventief je kwaliteit van leven verbeteren? Veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Helaas weten wij vaak niet waar onze verbeterpunten liggen of waar wij moeten beginnen. De antwoorden op deze vragen zijn verschillend voor ieder individu. Het goede nieuws is, dat er zeker antwoorden zijn! De Bio-Communicatie technologie kan jou helpen om deze te vinden.

Wil jij weten hoe jij jouw Kern Gezondheid kan verbeteren? Laat je dan eens doormeten en naar aanleiding van de uitslag kunnen we gezamenlijk een plan van aanpak opstellen.

AANBIEDING: NU VAN €85,- VOOR €74,94 !

Inclusief: rapport met resultaten, advies op etherische olie en supplement gebruik, algemeen voedings-, en leefstijladvies.

Weten hoe jouw lichaam ervoor staat?

De Bio-Communicatie wellness scan meet 4 kernsystemen:

  • ontgifting systeem;
  • gastro-intestinale systeem;
  • hormoonsysteem;
  • immuunsysteem.

6 leefstijl gebieden:

  • voeding;
  • hydratatie;
  • ontsteking;
  • emotionele stress;
  • slaap;
  • toxische stress.

Door bewustwording van je persoonlijk wellness beeld, helpt de Bio-Communicatie scan jou bij het verbeteren en onderhouden van jouw kernsystemen en leefstijlgebieden.

Ben jij ook benieuwd naar een meting van jouw gestel?

 

Hoe werkt de

Bio-Communicatie Wellness Scan?

De Bio-Communicatie wellness scan leest de galvanische huidreactie (GSR) – een technologie die de verschillen in elektrische geleiding van de huid meet. Een bekende toepassing van GSR is de leugendetectortest.
Zweverig? Ja misschien wel en ik was ook sceptisch. Maar na een aantal uitgevoerde testen op bekenden, kwam ik erachter dat de resultaten wel erg goed overeenkomen met de werkelijkheid. De testers gaven allen aan dat ze onder de indruk waren van hoe goed zij zichzelf herkenden in het testrapport!
Het is vrij simpel want je hoeft alleen je hand op de handgreep te leggen. De ZYTO-handgreep meet de GSR en verzendt alle gegevens rechtstreeks naar de software voor een analyse. De hele test duurt  ongeveer 5 minuten waarna ik een aantal uur nodig heb om definitief jouw persoonlijk rapport te maken.
Met deze informatie kan ik jou gerichte adviezen geven gebaseerd op etherische olie en supplement gebruik, voeding, leefstijl en ondersteuning d.m.v. diverse behandelingen.

Bio-communicatie lichaam scan verbeter je gezondheid en wellness Bio-communicatie scan Body Scan Gezondheid wellness scan