Kern Gezondheid Ontspanning Mindfullness Mindful Genieten Rust aan je self werken

Haar Mineralen Analyse

Mineralen en spoorelementen spelen een zeer grote rol in ons lichaam. Wil jij weten of jij een mineralen of spoorelementen te kort hebt?

Het is heel zinvol om de mineraal- en spoorelementhuishouding te laten testen, omdat deze essentieel zijn in veel stofwisselingsfuncties.  Arts en onderzoeker dr. Charles Norton schreef hierover dat in de afwezigheid van mineralen, vitaminen geen functie hebben. Bij een gebrek aan vitaminen kan het systeem gebruik maken van mineralen, maar zonder mineralen zijn vitaminen waardeloos. Het belang van mineralen kan dan ook niet onderschat worden.

“Mineralen zijn de allerbelangrijkste basisstoffen voor het lichaam.”

AANBIEDING: NU VAN €199,99 VOOR €184,94!

Inclusief: GRATIS rapport met resultaten, advies en supplement gebruik.

Iedereen is uniek en heeft bepaalde tekorten. Maar wat moet je bij suppleren?

Wat erin je lichaam gebeurt is goed terug te zien in je haar. Haar geeft een duidelijke overzicht over de mineraal- en sporenelementhuishouding over een tijdsbestek tot ca. 3 maanden. Door heel simpel je haar te laten analyseren door een professioneel laboratorium, kan er achterhaalt worden waar jouw lichaam precies behoefte aan heeft.

De Haar Mineralen Analyse is een zeer geschikte methode om metaalbelastingen en de gevolgen hiervan bloot te leggen. Een Haar Mineralen Analyse toont niet alleen de absolute waarden van de mineralen, maar ook de ratio’s van de mineralen onderling. De ratio’s geven de werking aan van een bepaald orgaan of groep van organen.  De Haar Mineralen Analyse doet een bepaling van het functioneren van het metabolisme en wat ervoor nodig is om dit te corrigeren, denk aan voedingsadvies en suppletie advies.

Je ontvangt van ons een compleet opmaat, uitgebreid rapport met alle bevindingen en adviezen.

Voordelen van de Haar Mineralen Analyse

 • Vinden van oorzaak gezondheidsklachten
 • Uniek inzicht in niveau mineralen & zware metalen
 • Ontdek je stofwisselingstype
 • Supplementen advies op maat
 • Ondersteunt de behoeften van je lichaam

Waarom zijn er tekorten?

 • Uitputting van landbouwgrond, toevoeging van slechte kunstmest
 • Slechte bereidingswijze voedsel, zoals oververhitting
 • Zware metalen in het lichaam die veel mineralen nodig hebben om geneutraliseerd te worden
 • Slechte voedingsgewoonten
 • Milieuvervuiling
 • Medicijngebruik

De bomen door het bos niet meer kunnen zien?

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Helaas weten wij vaak niet waar onze verbeterpunten liggen of waar wij moeten beginnen. De antwoorden op deze vragen zijn verschillend voor ieder individu. Het goede nieuws is, dat er zeker antwoorden zijn! Het haar mineralen test kan jou helpen om deze te vinden.

Wil jij weten hoe jij jouw Kern Gezondheid kan verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Haar?

Haar weerspiegelt concentraties mineralen & zware metalen in het lichaam.
Haren bestaan uit vezels, die opgebouwd worden vanuit de haarwortel. Dit is het levende deel van een haar. Haarwortels onderscheiden zich door een hoge stofwisseling en behoren tot de meest stofwisselingsrijke weefsels. Via de haarpapil zijn de haren aangesloten op de bloedsomloop en worden ze zo continu gevoed met voedingsstoffen. Daarbij bestaat er ook een intensieve uitwisseling met stoffen uit de lymfe- en weefselvloeistof. De uitwisseling zorgt voor een afspiegeling in de haar van de concentraties van de essentiële elementen en van de zware metalen die in de weefsels aanwezig zijn.

Daarbij is door de geringe groeisnelheid van haren (ongeveer 1 cm per maand) de opname zeer goed van de spoorelementen die in het lichaam in zeer kleine concentraties voorkomen. Door de relatief hoge concentraties van de metalen in de haren is het mogelijk via een Haar Mineralen Analyse een groot aantal elementen tegelijkertijd te detecteren. De concentraties zijn over een periode tot drie maanden terug in kaart te brengen.

“Haar is een totale afspiegeling van alles wat zich afspeelt in de weefsels van het lichaam.”

Let op:
Chemisch behandeld haar (verven, kleuringen, bleken, permanent) is ongeschikt als haarmonster, omdat de mineraalstatus grondig veranderd kan zijn. Er dient dan gewacht te worden totdat er voldoende nieuwe haargroei is ontstaan of tot het haar minimaal tien keer gewassen is.