Voeding

In de afgelopen honderd jaar is onze kwaliteit van voeding drastisch veranderd. De voedingsindustrie heeft een wereld geopend waar veel geraffineerde en kunstmatige producten worden aangeboden.

Met de opkomst van bewerkte voedsel zijn we onszelf gaan overeten: te veel, te vet, te zoet en te zout. Mensen maken minder bewuste en meer onbewuste keuzes. Maar het is ook moeilijk om gezonde keuzes te maken. Ruim 70% van het supermarktassortiment bestaat uit sterk bewerkt voedsel en 93% hiervan bevat toegevoegde suiker en/of zout.

Dit resulteert dat mensen dagelijks voedsel eten waarvan ze zich misselijk, opgeblazen en energieloos voelen.

Bij Kern Gezondheid gaan wij terug naar de kern van het probleem en leren wij jou de juiste keuzes te maken om jouw doelen te behalen en jouw Kern Gezondheid te verbeteren.

Voeding

Voedt je lichaam!

“Men moet eten om te leven, niet leven om te eten”.

Socrates

Beweging

Wil jij sporten in een uitdagende omgeving? In groepsverband je conditie en je spierkracht verbeteren? Strakker en fitter worden? Dan is Bootcamp echt iets voor jou!

Samen met andere fanatieke bootcampers ga jij een nieuwe uitdaging aan en verleg jij jouw grenzen. In groepsverband sporten motiveert en stimuleert! Kom heerlijk sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een gediplomeerde, enthousiaste trainer!

De Bootcamp trainingen vinden plaats bij het Beekhuizerzand in Hierden. Ook bij wat minder mooi weer, de trainingen gaan altijd door. JUST DO IT!

Beweging

Train je conditie en kracht!

“Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”

Johan Cruijff

Mindset

De theorie over mindset is gebaseerd op dertig jaar onderzoek van de Amerikaanse psychologie professor Carol Dweck. Zij doet onderzoek naar de relatie tussen persoonlijke motivatie en prestatie. Zij vertelt over het verschil tussen een vaste mindset en een groei mindset. Mindset gaat over de overtuiging(en) die je hebt over jezelf met betrekking tot je eigen mogelijkheden en talenten.

Mindset

Ontwikkel je mindset

“Tijd nemen om te denken is tijd nemen om te leven.”

Nancy Kline

Rust

Steeds meer wetenschappers tonen een verband aan tussen negatieve emoties en ziekten.

Eén van de beste manieren om zorgelijke gedachten los te laten is leven in het hier-en-nu. Ontspanning wordt gezien als het tot rust komen van lichaam en geest. Hoe je dat doet, is voor iedereen verschillend. Werken in de tuin, wandelen in het bos, een warm bad nemen, yoga doen of mediteren kunnen momenten van ontspanning zijn.

Rust

Geef jezelf ontspanning!

“Gun jezelf rust, uit rust komt kracht”.

Robert Kruize

Voeding

Voedt je lichaam!

Beweging

Train je conditie en kracht!

Mindset

Ontwikkel je mindset

Rust

Geef jezelf ontspanning!