Kern Gezondheid

Onze team missie!

Onze missie is mensen helpen om hun Kern Gezondheid te verbeteren. In Nederland lopen we rond met suboptimale gezondheid. We denken dat we “gezond” zijn, totdat we dat niet meer zijn. Ziektes en kwalen zijn vaak de oorzaak van een geleidelijke verwaarlozing van het lichaam. Onze aanpak is gericht op de oorzaak van het probleem. Helaas haalt symptoombestrijding de oorzaak van het probleem niet weg.

Wij werken met 4 kernelementen: voeding, beweging, mindset en ontspanning. Voor een optimale mentale en fysieke Kern Gezondheid zal er balans moeten zijn in de genoemde 4 elementen.

Robert Kruize

Robert Kruize

Founder / Voedingsdeskundige / Orthomoleculair Therapeut / Celzouten Therapeut / Lifestylecoach / Supplementen, Essentiële oliën Adviseur / Bio-Communicatie Scan & EMB Bloed Test

Mijn naam is Robert Kruize eigenaar van Kern Gezondheid. Ik ben afgestudeerd Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur en voedingsdeskundige aan de Hogeschool van Amsterdam, Bachelor of Science Voeding en Diëtetiek. Naast mijn eigen praktijk werk ik als productontwikkelaar.

In 2009 ben ik gediagnostiseerd met de zieke van Crohn een chronische darmontstekingen maar, er kan ook sprake zijn van ontstekingen in de rest van het spijsverteringskanaal. Letterlijk: van de mond tot de kont. En geloof mij, dit is geen pretje! Door problemen met mijn eigen Kern Gezondheid ben ik op zoek gegaan naar natuurlijke manieren om mijn kwaliteit van leven te verbeteren. Mijn leven is compleet veranderd vanaf het moment dat ik de kracht van voeding en leefstijl heb ontdekt.

Ga jij ook aan jouw Kern Gezondheid werken? Wil jij ook meer energie? Je blijer en minder humeurig voelen? Geen opgeblazen gevoel meer na het eten? Met mijn kennis en ervaring sta ik te popelen om jou te helpen.

Marcellina Probst

Marcellina Probst

Co-Founder / Voedingsdeskundige / Lifestylecoach / Bootcamp Trainer

Mijn naam is Marcellina Probst mede oprichtster van Kern Gezondheid. Ik ben afgestudeerd als bewegingsagoog (CIOS) en voedingsdeskundige aan de Hogeschool van Amsterdam, Bachelor of Science Voeding en Diëtetiek.

Ik was als kind een mollig meisje. Ik was daar erg onzeker over en slank zijn werd snel een obsessie. Ik streefde naar het ‘ideaalbeeld’ waardoor ik mijzelf ging verhongeren en kreeg eetaanvallen. Ik snakte naar suikers!
Door mijn slechte eetgewoonten was mijn hormoonhuishouding verstoort waardoor mijn Kern Gezondheid niet optimaal functioneerde.

De zoektocht naar een gezonde leefstijl was niet altijd even makkelijk. Het gaat met vallen en opstaan, een manier vinden wat bij jou past. Maar het is mij gelukt en daarom kan jij het ook! Ik help jou hierbij!

Een rapport over jouw balans van lichaam en geest

Wil jij ook een gezondheid scan?

Bij Kern Gezondheid werken wij met de innovatieve Zyto-scanner, de wereld voorloper binnen de Bio-Communicatie.

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Helaas weten wij vaak niet waar onze verbeterpunten liggen of waar wij moeten beginnen. De antwoorden op deze vragen zijn verschillend voor ieder individu. Het goede nieuws is, dat er zeker antwoorden zijn! De Bio-Communicatie technologie kan jou helpen om deze te vinden.